Klientudtalelser – Psykoterapi Vestjylland

Nedenfor står en række klientudtalelser vedr. terapi mod stress, depression, angst, seksuelle overgreb eller anden udfordring i livet

Klientudtalelser fra Psykoterapi Vestjylland:

”Terapi hos dig har været den bedste oplevelse og en rigtig god investering i mig selv. Jeg har været og er meget taknemmelig. Du har altid ladet samtalen afslutte helt naturligt, og det har været vigtigt og rart og gjort, at man som klient har følt, at der er tid, og at der bliver lyttet til en. Jeg har udviklet mig meget, og de redskaber, du har lært mig og vi har brugt i fællesskab, vil jeg 100 % sikkert vende tilbage til og bruge i fremtiden.”
-Kvinde, 22 år.

”Jeg troede aldrig jeg skulle opleve stress; men da den pludselig var der, var det fantastisk at få redskaber til at dæmpe den. Det gav både overskud og nattesøvn.”
-LM, skoleleder

”Det hele går bare så fint. Jeg er så glad nu og har fået meget mere overskud, fordi jeg ikke mere vågner 4-5 gange hver nat. Jeg taler også meget bedre med mine forældre, og vi skændes faktisk ikke mere.  Jeg er sådan set ikke bange for mareridtene mere. Og jeg har samtidig lært noget vigtigt om mig selv, så der var nok en grund til, at de var der.”
-Kvinde, 20 år.

”Da jeg også er terapeut, ble stresset, udbrent var det viktigt for mig å finne en god terapeut. Jeg var skuffet over meg selv for at jeg var kommet i denne situation. Da var det viktig å bli møtt med likeverd og forståelse. Det å få ryddet i tanken og se hvor jeg tenkte og handlet ikke til mitt beste, hjalp meg å komme i bedre mønstre. Handle til min fordel ta hensyn til mine behov. Jeg er vigtig i mit liv. Eva møtte meg der jeg trengte og opmuntret meg til å komme videre. Det å se på drømmer gav også en ny dimension. Mye nyttig informasjon lå her. Jeg er veldig fornøyd med terapien jeg har fått og kan anbefale Eva med glede.”
-AM, norsk terapeut

Jeg har haft 5 terapisessioner hos Eva med plads til både dybe samtaler om hvad der umiddelbart rører sig kombineret med drømmeforståelse og lette fysiske øvelser.

Her er jeg blevet givet en inspirerende værktøjskasse der åbner en forståelse for mig af hvordan mine tanker, underbevidsthed og krop fungerer sammen  – og hvordan jeg kan arbejde videre med det.   Hendes terapi form har åbnet op for både mit sind og min krop.                                        Nadia

Dansk psykoterapeutforening

Terapi mod angst, stress, depression, seksuel overgreb, selvværdsproblemer eller anden udfordring i livet

Kontakt mig allerede i dag til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre i livet.
Jeg tilbyder forskellige terapiformer i Lem, Vestjylland – nær Herning og Holstebro. Hvis du ønsker terapi via nettet, så tilbyder jeg også terapi online via Skype.

J