Stress terapi

Et stort antal danskere har haft stress inde på kroppen, måske har man selv eller ens nærmeste kæmpet med det. Mange mennesker, der har præsteret rigtigt meget, har brugt at arbejde med sig selv via samtaler og øvelser, der skærper deres evner og aflaster dem.
Et moderne liv er for de fleste blevet meget lig de mennesker, vi læser og hører om i medierne. Hvad enten vi har for meget eller for lidt at lave, er vi under pres. Vi ser alle gerne, at alt lykkes, og kravet om succes er stort, uanset om det kommer fra os selv eller fra vore omgivelser.

Vi tilbyder nu et vel afprøvet koncept, hvor man kan gøre ligesom de kendte. Ikke for at blive som dem; men fordi det giver mening at skabe bedst mulig baggrund for at få det optimale ud af tilværelsen. De udfordringer, der vokser os over hovedet, kan sagtens ødelægge familieliv og andre relationer.

Stress er en voldsom belastning for den enkelte, for familien, for arbejdspladser og i samfundet.
Det har mange årsager, og symptomerne er meget ubehagelige, f.eks.:

humørsvingninger,
søvnbesvær,
koncentrationsbesvær,
problemer med appetit og livslyst,
forøget brug af stimulanser (alkohol, tobak, trøstespisning mv.)

Stress terapiens grundelementer

Vi arbejder med 3 komponenter: Lokalisering af stress, neutralisering af symptomerne, valg og fravalg.

Du vil i løbet af få samtaler opleve, at du får overskud til at passe din dagligdag, og først når det overskud er der, bliver du coachet, så du kan træffe gode valg.

Konceptet henvender sig til mennesker med stress, også gerne med begyndende stress. Vi tilbyder et rabatsystem, hvor man kan dele behandlinger således at familier, firmaer og organisationer kan anvende konceptet bredt.

Coaching-delen varetages af autoriseret coach Louis Mogensen, pæd.dipl., coach (certf.)
Louis underviser i selvudvikling på bla. teambuilderuddannelse og har stor erfaring med idræt og motionens gavnlige effekter.

dear stress

Stress terapi i Vestjylland

Kontakt mig i dag for en uforpligtende snak. Jeg tilbyder stressterapi i mine lokaler i Lem nær Herning og Holstebro, samt terapi online via Skype.