Psykoterapi omfang og forløb

Et terapeutisk forløb varierer fra ca. 5 til 25 sessioner, af og til varer terapiforløb længere tid. Ved den første konsultation finder vi gensidigt ud af, om kemien er rigtig. Tillid og kemi er nemlig helt nødvendige forudsætninger for, at jeg kan hjælpe dig. Hver session varer 1 ½ time og omfatter foruden samtale enkle  øvelser med henblik på at forstå sammenhængen mellem f.eks. krop og symptom/drøm.

Meningen er at opleve, hvor i kroppen et angstfyldt drømmesymbol befinder sig, og styrken af følelsen, og dernæst få den artikuleret, forløst. Terapien har det formål at forløse og integrere så handlekraften eller livslysten gendannes.

Samtalen er altid yderst vigtig for terapien, mens det enkelte problem og klient selvfølgelig afgør hvilke metoder, der herudover er relevante og ønskelige. Drømmeanalyse er blot en blandt mange muligheder. Den er særdeles præcis, og den forkorter endvidere efter min erfaring terapiforløbet betydeligt.

Terapiforløb i Vestjylland

Kontakt mig allerede i dag for en uforpligtende snak om dit kommende terapiforløb. Jeg tilbyder forskellige terapiformer i mine lokaler i Lem nær Herning og Holstebro, samt terapi online via Skype, FAcetime, Zoom eller Messenger.