Om Psykoterapi Vestjylland

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Ole Vedfeldt Instituttet i København og Psykoterapeutisk Institut i Århus. Jeg har  mange års erfaring i at arbejde med de problemstillinger, som mennesker overmandes af. Jeg har arbejdet med alle aldersgrupper, både mænd, kvinder, børn og par. Et område, jeg har meget stor erfaring i, er unge mennesker i gymnasiealderen, der for eksempel udvikler spiseforstyrrelser, selvbeskadigelse, rastløshed og angst. Og her er eksempelvis drømmene et fantastisk redskab til at integrere de ressourcer, som den pågældende mangler for at navigere i sit eget liv.

Jeg er cand. mag i religion og dansk og har siden arbejdet som højskolelærer i  mere end 25 år. I mit arbejde som højskolelærer har jeg undervist i psykologi, drømmeforståelse, skriveværksted og andre eksistentielle og kreative fag.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Jeg tilbyder terapi mod angst, stress, depression, seksuel overgreb, selvværdsproblemer eller andre udfordringer i livet

Du er meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre i livet.
Jeg tilbyder forskellige terapiformer i Lem, Vestjylland – nær Herning og Holstebro. Hvis du ønsker det, så tilbyder jeg også terapi online via Skype eller Facetime. Der kan også bruges Zoom eller Messenger.