Parterapi hos Psykoterapi Vestjylland

Parforhold er en af tidens helt store udfordringer, hvorfor flere og flere par med succes er begyndt at benytte parterapi. De fleste vil gerne være i et; men det er presset på mange måder. Trangen til at være i et forpligtende kærlighedsforhold et utrolig stærk for alle – og af mange grunde. Den både ophæver vores eksistentielle ensomhed og konfronterer os samtidig med den. Men når der tit opstår problemer, skyldes det ikke kun ydre omstændigheder såsom arbejdspres, stress, jalousi, ændret familiestruktur osv. Der er også stærke indre dynamikker, der er virksomme.

Parterapiens grundelementer

I kærlighedsforholdet søger vi faktisk at hele de sår, som opstod langt tidligere i vores liv, samtidig med, at vi i den relation spiller den rolle, vi blev tildelt som barn, nu med en ægtefælle i rollen som faderen, moderen, søsteren, broderen.
Vi gør det helt ubevidst. Vi gør det, vi har lært om at være i en tæt familierelation, dengang vi selv var børn. Vi kører på nogle spor, vi ikke selv har lagt ud

I parterapien er det parret, som søger hjælp til at få løst op for fastlåste situationer og evt. undgå skilsmisse eller afklare grundlaget på ny. Her vil jeg gå ind og yde støtte, samtidig med at jeg vil sikre, at processen foregår på jeres egne præmisser og sikre den enkelte retfærdighed.

For par i Ringkøbing-Skjern kommune kan jeg tilbyde 5 samtaler som kommunen betaler, når bare I har børn mellem 0 og 18 år eller barn i vente.

Parterapi i Vestjylland

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe jeres parforhold på rette vej igen. Jeg tilbyder parterapi i mine lokaler i Lem nær Herning og Holstebro, samt online terapi via Skype.