Du skal elske dit indre barn, dit selv, din kerne

Du skal elske dit indre barn, dit selv, din kerne

Du skal elske dit indre barn, dit selv, din kerne – er det en små narcissistisk floskel eller?

Elske dit indre barn

Hvad betyder så denne floskel om at elske sig selv? Hvordan gør man lige det og hvorfor er det så vigtigt? Og hvordan og hvorfor skal man træne sine følelser ligesom man gen optræner en muskel hvis den har været skadet for at genvinde fuld funktionsdygtighed?

Hvis du bare har en halv time så prøv denne her Youtube video og oplev hvilke stærke processer der sættes i gang i dig når du forhåbentlig og sandsynligvis oplever resonans og ikke dissonans.

Resonans kan her betyde fysisk reaktion: skælven, gåsehud, tårer, suk, smelten efter fulgt at ro, glæde, håb…Hvis du som de fleste har oplevet en barndom som også har budt på sorg, traumer, omsorgssvigt, brud, savn, berettiget vrede, frustration

skulle du her prøve og opleve hvad din krop fortæller dig uden ord

Og så selv konkludere hvilken forskel det gør når man ikke bare arbejder på refleksion og forståelse (tankemylder i ring måske) men samtidig konkret med at træne selve det følelsesplan hvor skaden skete i første omgang.

SINDET SKAL NEMLIG TRÆNES LIGESOM KROPPENS MUSKLER OG DET INDRE BARN ER DET BEDSTE STED AT STARTE HELE PROCESSEN SÅ BARE LYT OG SE HVAD DER SKER

Og efterbearbejdningen som også er helt afgørende hjælper jeg dig gerne med.

Elske dig selv

Psykoterapi Vestjylland i Lem – nær Herning og Holstebro.

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale – og husk, jeg tilbyder også Skype-terapi.

Se meget mere om hvilke terapiformer jeg tilbyder – under Terapiformer.