Online terapi

Online terapi

Online terapi og hjælp til krise ramte danskere som bor langt væk fra en terapeut via Skype

Nu er der en god mulighed for online terapi for alle udlands danskere som kun behøver adgang til en pc med skype.  Dette er en rigtig god chance for hjælp hvis du af den ene eller anden grund har svært ved at komme til en direkte face to face dialog med en terapeut.

Jeg ved af erfaring hvor vanskeligt det kan være for mange at få kontakt med en terapeut som er hurtig til at op fange de væsentlige problemstillinger du slås med. Måske bor du i udlandet eller er gift med en der f.x er udstationeret eller arbejder i udlandet – og du er måske flyttet med og føler tomhed eller ensomhed, Det kan også være du bare har svært ved at komme hjemmefra af andre grunde.  Arbejdspres, småbørn, angst for at færdes alene i trafikken: -Der kan være rigtig mange grunde….

Men det er så vigtigt du får den rette hjælp i tide og afstand behøver ikke længere at forhindre det.

For måske er direkte terapeutisk kontakt ikke en reel mulighed for dig men det behøver ikke betyde at du er afskåret fra at få effektiv hjælp.
Mit Skype navn er Psykoterapidjursland

Jeg har i forvejen ti års erfaring med traditionel (oplevelsesorienteret ) terapi og nu også en del erfaring med terapi via skype som jeg i starten var ret forbeholden overfor fordi jeg følte jeg ville mangle den direkte fysiske nærhed og kontakt. Mine nyere erfaringer har dog lært mig at denne terapi metode faktisk kan noget særdeles vigtig som jeg knap troede muligt:
Vi ved jo at relationen mellem terapeut og klient er altafgørende for om en terapi lykkes. Jeg er nu også overbevist om at on line terapi relationen på en måde forstærkes fordi der jo er et teknisk ”filter” mellem de to involverede personer – terapeut og klient.   Her tænker jeg fx på  selve afstanden, billed- ,- lydkvalitet, skærmstørrelse mv.
Men også på klientens bevidsthed om den fysiske afstand som i en vis forstand beskytter vedkommende imod for stærk indflydelse eller følelse af invadering hvis problemet er angst -eller depressions relateret. Eller har sin rod i overgreb.
Så på denne måde gør det faktisk selve terapiens ”akvarium” mere præcist uden så meget distraktion som der ellers selvfølgelig forekommer normalt under en terapisession.  Skype har jo længe været en god og selvfølgelig mulighed for at holde kontakten med familie og venner som bor langt væk men Skype kan faktisk noget som man får oveni:

Man tvinges faktisk i Skype kontakten til at være mere præcis i sine formuleringer fordi de ikke støttes af kroppens ordløse sprog på samme måde som en almindelig samtale mellem to personer.
Hvis du som klient føler dig temmelig sårbar er Skype derfor en vældig tryg måde at afsøge hjælp på fra din sikre position i dit hjem.  Men også selvom du føler stort behov for hjælp har du mulighed for at afprøve relationen uden at have booket et ti turs rabat kort. Du bestiller blot en enkelt session og fornemmer efterfølgende hvordan det føles inden du fortsætter med at booke tider. Der vil også være mulighed for at få anden hjælp end blot samtale terapi – vi kan sagtens lave effektive øvelser forudsat jeg kan se dig.
Du ringer simpelthen til mig på  23 63 74 28 og bestiller en tid som du så betaler  (600.- for 1 time ) via hjemmesidens kontakt oplysninger  og på det aftalte tidspunkt ringer jeg dig op via Skype.

Skype

Psykoterapi Vestjylland i Lem – nær Herning og Holstebro.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale – og husk, jeg tilbyder også Skype-terapi.

Se mere om hvilke terapiformer jeg tilbyder – under Terapiformer.