Vinterdepression eller tristhed – mørke tanker – angst?

Vinterdepression eller tristhed – mørke tanker – angst?

Terapi mod vinterdepression eller tristhed – mørke tanker – angst

Ny forskning fra Psykiatrifonden viser at samtaler med en psykoterapeut eller anden behandler faktisk har ligeså god effekt som lykkepiller eller anden medicin uden de bivirkninger (dvs. afhængighed) som disse ellers medfører.

Så hvorfor ikke prøve dette på samme måde som du måske tager influencavaccinationer op til den mørke tid hvor vi i reglen er mere udsatte end i sommertiden?

Det kan også være en rigtig god forholdsregel for dig som har lidt tab på en eller anden måde, mistet job, kæreste, gennemgået skilsmisser eller lignende for simpelthen at have et frirum hvor det kun er dig der er i centrum. Vist hører det med til livet at miste men det er også vigtigt at du får en chance for virkelig at bearbejde tabet. Ellers risikerer du let kun at fortrænge og konsekvenserne af det er ikke gode. Den måde du håndterer dit liv (og dit tab på) er på dagsordenen og kommer i den grad til at afgøre hvordan du kan fortsætte dit liv.

Ubehandlede tab kan være meget så sværere at komme igennem uden støtte.  Dit eventuelle tab kan jeg selvfølgelig ikke erstatte, men jeg lover dig, at dit perspektiv på det vil ændres og at det vil medføre positive ændringer for dig.

Husk du sætter også spor når du går baglæns.

Psykoterapi Vestjylland i Lem – nær Herning og Holstebro.

Du/I er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale om vinterdepression eller tristhed – mørke tanker – angst? – og husk, jeg tilbyder også Skype-terapi.

Se mere om hvilke forskellige terapiformer jeg tilbyder – under Terapiformer.